Внесете пролет и енергија во Вашиот изглед со новите модели на Globay

Сонце, позитивна енергија, неодоливи мириси…пролетта е зачудувачка зар не 🙂

А кога веќе целата околина и вибрација се менува со првите знаци на најубавото годишно време, ред е да се обнови и гардероберот 🙂

Има една насока на движење, а тоа е продавницата на Globay во нашиот трговски центар. Погледнете ја нивната најнова колекција и одберете ја комбинацијата со која ќе посакате добредојде на новата сезона 🙂