Во дворот на зајакот Белко

Белко, па што ли беше тоа? 🐰🐥❤ Mилион насмеани лица, многу прегратки, љубов, шопинг, музика и танц.
Колку прекрасна слика Белко 🐰 од твојот двор во Капитол мол. 
Насмевките и полните срца на нашите најмили говорат и повеќе за тоа како си поминавме на првиот ден од велигденската забава во дворот на зајакот Белко. 
Студиото за танци Break a Leg направија ЛУДА И НЕЗАБОРАВНА забава додека Белко го испративме до неговата куќичка на мал одмор и неколку морковчиња. Забавата ја заокруживме со КАРАОКЕ со Белко. ❤ 
Голема благодарност и до Просветно Дело за одлично организираната ВЕЛИГДЕНСКА работилница со водени боички. 
На крајот го гушнавме БЕЛКО 🐰 силно и му посакавме следна дружба денес од 11 часот, на истото место!

Ваш Капитол Мол, 🐰🐰🐰

#365денаљубов ❤ ❤ ❤ 🐰🐰🐰


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4552