Во сабота ве очекува вистински денс спектакл во Капитол Мол

Веќе ви го најавивме Кароке Маскенбалот што ќе се одржува оваа сабота во нашиот трговски центар по повод Денот на шегата 1ви април. Ви ветивме супер забава под маски, многу дружење, супер музика и танцување.

Она што исто така ќе се случува овој ден во Капитол Мол е специјална денс атракција. Во соработка со Академија Рекреатива, решивме оваа година да го прославиме и денот посветен на Rueda de Casino танцот. Супер настан што не се пропушта и што загарантирано ќе донесе насмевка на вашите лица 🙂

Доколку ве убедивме да не посетите оваа сабота, бидете сведоци на едно навистина интересно шоу кое почнува од 14 часот.

Се гледаме на 1ви април 🙂