Вози со ИЏЕ и добиј награда!

МОТОЦЕНТАР И ИЏЕ ТЕ ПРЕДИЗВИКУВААТ!
Натпреварувај се со најдобриот и добиј награда.

Дојдете во сабота (10.06) пред нашиот трговски центар во периодот од 10-14 часот и 18-22 часот и извозете симулирана трка со најдобро време.
Во 21 часот ќе пристигне најдобриот македонски рели возач Игор Стефановски Иџе со кој ќе можете да се запознаете и да му честитате за досегашните успеси.
Иџе ќе извози симулирана трка и ќе се обиде да го победи најдоброто време на денот од сите учесници.

Тројцата целодневни учесници со најдобро или најбилско време до она на Иџе ќе бидат прогласени за победници и ќе добијат вредни награди.

Подготвени ли сте за предизвикот?! Дојди и забавувај се со нас.