#WINTERSALE во TUDORS

#WINTERSALE за целосна зимска елеганција! 👔🛍❄

До -50% попуст во #TUDORS ❗❗❗
Дознајте повеќе на приземје во @tudors_macedonia во Capitol Mall!


capitolmall #fashion #sale #popust #попусти #кажимивокапитолмол #попуст #мода #стил #style