Yoko на 8ми Mарт во Campione Caffe

Уште една забава што ќе се случува во Campione Caffe која треба да ја ставите во Вашиот распоред. На денот на жената, 8ми Март, ќе ве забавува кој друг ако не талентирана и супер музикална женска ?

Yoko заедно со тимот на Campione Caffe ве очекуваат оваа среда на супер помината вечер, со одлична музика, убави луѓе и топ атмосфера. Резервирајте ги Вашите места на време.