Започнуваме да се забавуваме…#СЕГА!

Започнуваме да се забавуваме…#СЕГА!
12 часот! 03 ноември! „СВЕТОТ НА#ЖИВОТНИТЕ“ започнува сега во Kids Park воCapitol Mall & Residence!
Интерактивниот настан со забавно-едукативен карактер, започнува со нашите омилени и најмали посетители, заедно со специјалниот гостин, Vojo IvanovПросветно дело и KOLID FOODS🎈🐾💭

Нè очекува интерактивна работлница за креирање хранилки за птици, маскоти и боење на лице, ужинки и карти за посета на Зоолошката градина во Скопје!
Толку многу активности!

⚠️Настанот како и сите активности кои ги предвидува игротеката KIDS PARK, се наменети за деца до 8 годишна возраст.
🎫 Влез за двочасовната работилница со целокупната програма, со вклучена ужинка и карта за посета на Зоолошката градина изнесува 150 денари.

Event info: https://goo.gl/DAjrxA#CapitolMall #KidsPark #letsplay #kids #weekendfun

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/photos/a.523789627677491/2040454239344348/?type=3&theater