Женствени и елегантни комбинации од Карписа за супер изглед на работа

Драги дами, ви даваме предлози за тоа какви комбинации можат да изгледаат на Вас во работната атмосфера.

Женствени, елегантни, секси и секако софистицирани и модерни се моделите кои можете да ги најдете во Карписа во нашиот трговски центар.

Направете го идеалниот аутфит во кој ќе делувате и професионално и нежно во исто време.