Зимска распродажба, одлични понуди и попусти до 60% во Top Shop

Како дополнување на новите производи кои ги нудат секој месец, Top Shop имаат и интересни и специјални попусти и подароци кои можете да ги побарате во нивната продавница во нашиот трговски центар.

Не чекајте, грабнете ги веднаш.

Startastic Max Ласерска светлосна топка – Редовна цена: 2.990,00 ден. / Специјална цена: 1.890,00 ден

Delimano Nutribullet Red Екстрактор на хранливи состојки – Редовна цена: 4.990,00 ден. / Специјална цена: 3.990,00 ден.

Gymbit Ab Slim Flex Фитнес справа – Редовна цена: 4.990,00 ден. / Специјална цена: 2.490,00 ден.

Rovus Spray Mop Џогер со систем за распрснување – Редовна цена: 1.980,00 ден. / Специјална цена: 990,00 ден.

Dormeo 2во1 Перница – Редовна цена: 2.580,00 ден. / Специјална цена: 990,00 ден.

Dormeo Warm Hug Сет ќебе и перница – Редовна цена: 2.980,00 ден. / Специјална цена: 1.490,00 ден.

Delimano Ceramica Delicia Супер Сет – Редовна цена: 3.490,00 ден. / Специјална цена: 1.990,00 ден.

Посетете ја нивната продавница во нашиот трговски центар и погледнете уште на кои се производи важи празничниот попуст.