Зимски сезонски попусти во сите продавници на Капитол мол 📣📣📣

Зимски сезонски попусти во сите продавници на Capitol Mall & Residence 📣📣📣
Погледнете и Олаф си го наполнил својот гардеробер со нови парчиња од брендовите во #КапитолМол
.. и знаете што, дури ни вети и дека ќе ни ја раскаже својата #шопинг приказна! ☃️
⚠️Многу попусти, продажни акции, ниски цени!
Доаѓајте пријатели, залихите се намалуваат‼️


#Попусти #Акции #НискиЦени #СезонскиПопусти #366ДенаЉубов


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4755