Лего турнир во Capitol Mall (17.03.2018)

Почитувани другарчиња, oваа сабота (17/03/2018), Capitol Mall заедно со Lego Club Macedonia ве покануваат на првиот Lego Fun Contest од низата забавни натпревари предвидени за оваа година.

Пријавување за учество:
На FB страната на Lego Club Macedonia, каде во inbox треба да испратите Ваши податоци (број за контакт, е-mail), Име, Презиме и возраст на Вашето дете.
-Право на учество имаат деца од 5 до 10 години,
-ПОРАДИ ГОЛЕМИОТ ИНТЕРЕС ПРЕДНОСТ КЕ ИМААТ ДЕЧИЊАТА КОИ НЕ УЧЕСТВУВАЛЕ НА НАТПРЕВАРИТЕ.
-БРОЈОТ НА УЧЕСНИЦИ Е ОГРАНИЧЕН.

ВО ПЕТОК (16.03.2018) ЌЕ БИДАТ ОБЈАВЕНИ УЧЕСНИЦИТЕ НА НАТПРЕВАРОТ.

Децата ке бидат поделени во две групи, од 5 до 7 години и од 8 до 10 години.
Ќе им биде претставена модел Lego фигура која ке треба да ја изработат за најкраток временски период. Времето на изработка на фигурата е ограничено 10 минути.

Најбрзите тројца од секоја група ќе бидат наградени, а сите останати учесници ке добијат подарок изненадување.
За наградите како и секој Lego натпревар ќе се погрижи Крш.

Натпреварот ќе се одвива во нашиот трговски центар. Присуството го потврдувате во продавницата КРШ која се наоѓа на третиот кат од каде ќе Ве упатат кон местото на натпреварот.

За време на Lego натпреварот во КРШ ќе има промотивен Lego попуст од 10% на се што не подлегнува на намалување.

Се гледаме во сабота 😉