365 дена ЉУБОВ во боите на Баба Марта 💝

Од утре 27 Февруари до 03-ти Март 2019 да ја дочекаме Баба Марта со МАРТИНКА на нашите раце 💓
Ве очекуваме во #CAPITOLMALL – Подарете за СРЕЌА, ЉУБОВ И ЗДРАВЈЕ 💓

Ваш мол,

Capitol Mall & Residence