40% OFF на целиот асортиман за денот на вљубените Охридски Бисер Фамилија Ристески

🎁 -40% Last Minute супер ПОПУСТ по повод Денот на Вљубените 💝

Перфектен поклон со Охридски Бисер 

Нарачајте онлајн или купете директно во ВАШИОТ мол – #CAPITOLMALL

Ве очекуваме! 💍

Попустот важи до 14 Февруари 2019 💌