B – watch 1920 за СИТЕ студенти

Имаш 10ка во индекс добиена од Септември 2017 година до денес, и омилен часовник во B-Watch?

Искористи го твоето знаење и оценка и искористи го попустот до -50% во нивната продавница во нашиот трговски центар.

Погледни дел од понудата…