Back to school во Капитол мол

Ѕвончето се огласи!
Време е за …
ЛУДА И НЕЗАБОРАВНА ЗАБАВА!
Даа… Добро слушнавте!

На 2ри септември од 18 часот сите во Капитол мол
Забавно шоу за првачиња со нашите мили и слатки Детски фестивал Поточиња, детска работилница со Просветно дело, школски попусти и уште многу други изненадувања!

Дојдете сите на Back to School забава!

Спремете се за ЛУДА ШКОЛСКА ЗАБАВА ВО КАПИТОЛ МОЛ.

Твој мол, твое место


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4757