Честит 8-ми Март – Фамилија Ристески

Охридски Бисер Фамилија Ристески со ОДЛИЧНА можност за сите љубители на бисери и оние кои што сакаат овој 8-ми Март да ги изненадат нивните најдраги,

Следете ги инструкциите на ФБ страната на Охридски Бисер Фамилија Ристески и освојте награда.

Посетете го продажното место на Охридски Бисер Фамилија Ристески во Капитол и изненадете ја вашата, сопруга, мајката, баба, тетка, учителка по повод 8-ми Март.

Сподели ЉУБОВ во Капитол 365 дена.