Дали се спремни вашите маски?

Е-КАПИТОЛИЈАДА 2019

Драги ученици, дали ги спремивте вашите ЕКО маски од електронски отпад? ❤️

Ние сме подготвени за доделување на награди. 🌟😍

Да ги повториме правилата – изработувате индивидуална ЕКО маска од електорнски или електричен отпад, се сликате пред платното кое што е поставено на првиот кат во Capitol Mall & Residence, сликата ја објавувате на вашиот Facebook профил со хаштаг #нулаотпад,#capitolmall и #општинааеродром. СОБИРАТЕ НАЈМНОГУ ЛАЈКОВИ и очекувјате да ве повикаме на НАЈГОЛЕМОТО ЕКО ДЕФИЛЕ ВО КАПИТОЛ МОЛ – Е-капитолијада – Дефиле на маски 🥳

👉 Пријавувањето е до недела 31.03.2019 година

👉Право на учество имаат деца од 1во до 9то одделение од училиштата на територија на Општина Аеродром. Маските треба да бидат индивидуални.

НЕКА ОВОЈ 1ВИ АПРИЛ И ОВАА Е-КАПИТОЛИЈАДА БИДЕ ПРИЧИНА ЗА УШТЕ МНОГУ НАСМЕВКИ И ЉУБОВ ❤️