DANCE BATTLE

На 14 септември со почеток од 18 часот, DANCE BATTLE на сцената во Капитол мол.

Ве очекува ЛУДА танцова битка која ќе ве натера и вас присутните да се приклучите и да заиграте заедно со членовите на танцовиот клуб Break a Leg, Aqua Dance клубoт & Eat the Beat.

Нови танцови хип хоп чекори со ШАМПИОНИТЕ во хип хоп танцување.

Дали сте спремни за DANCE BATTLE ?

Се гледаме во сабота, од 18 часот во Капитол мол.

Mногу возбудливи ИЗНЕНАДУВАЊА кои ќе ви ги откриеме во сабота на DANCE BATTLE!

До сабота, вежбајте ги чекорите по хип хоп ♥