До 20% попуст на вградна техника во Сетек

До крајот на месецот искористете го попустот до -20% на целата вградна техника во продажниот салон на Сетек во нашиот трговски центар.

Одберете го елементот што недостига во Вашиот дом и направете паметен шопинг по супер намалени цени.

Дел од понудата во продолжение…