Дворот на зајакот Белко

Чук чук .. Белко имаш гости! 🐣🐥🐰
Даааа … Време е за ВЕЛИГДЕНСКA ЗАБАВА ВО #ДВОРОТНАБЕЛКО заедно со Studio BREAK A LEG, нашите НАЈМИЛИ Детски фестивал Поточиња и другарите од Просветно дело
Ќе биде одлична забава, ќе пееме со Белко 🐰, ќе играме на танцовите точки заедно со другарите од #BREAKALEG, ќе уживаме во новите песнички на нашите #ПОТОЧИЊА и ќе боиме велигденски јајца со #ПРОСВЕТНОДЕЛО.

И не само тоа, Белко 🐰 спреми многу изненадувања и многу награди сокриени во неговиот двор во Capitol Mall & Residence.

Но тоа, ќе го држиме во тајност некое време .. бидејќи подароците се секогаш послатки кога се ИЗНЕНАДУВАЊЕ!

БЕЛКО ве очекува во неговиот двор на одлична велигденска дружба и забава.

Ајде да изградиме уште еден дворец на насмевки, љубов и многу многу задоволства.

Се гледаме во ТВОЈОТ МОЛ на 19ти и 20ти Април.

#365денаљубов#Capitolmall