Европски денови на културното наследство 2019

Од денес започнуваат „Европски денови на културното наследство 2019“ како заедничка иницијатива на Советот на Европа и Европската комисија. ХАЕМУС се придружува кон оваа иницијативата со организирање на изложбата Skopje ByzArt – историја, уметност, традиција и искуство којашто ќе се случува од 23-27.09.2019.

Посетете ги на првиот кат во ТЦ Capitol Mall & Residence


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4757