ФУРАЈ #CAPITOLMALL НА НАЈЈАКО!

Од 9-ти Февруари УЛТРА РАСПРОДАЖБА во твојот Capitol Mall.

Ултра шопинг за тебе, за саканите, за најмалите, за саботното викенд кафе, за следната ноќна забава! 

Ултра дружење, ултра поволности, ултра попусти ! 

Дојди во твојот омилен мол и биди ултра расположен! 

Capitol Mall – Големата ултра кампања започнува од 9 ти февруари и ќе трае до тотална распродажба на зимските колекции!

ТВОЈ МОЛ .. ТВОЕ МЕСТО

#capitolmall