ГУРМАНСКИ ДЕНОВИ ВО КАПИТОЛ МОЛ

МММММ … ВКУСНОО!!!
СЛАТКИ И СОЛЕНИ РЕЦЕПТИ НА ПОВИДОK!

ДВА ДЕНА ГУРМАНСКИ ДЕНОВИ ВО #КапитолМол– LIVE COOKING SHOW со Cooking with Branko, Vitaminka, Top Shop Македонија & Kids Park & 4Bowling

Излезете од дома и уживајте со омиленото друштво и семејството во вкусовите од кујната на Cooking with Branko, приготвени со производите на #Витаминка и #TopShop

Додека уживате во вкусовите, вашите најмили ќе имаат можност да се забавуваат во креативната работилница која специјално за вас ја подготвува #КидсПарк.

Дојдете да го претвориме Капитол мол во најгурманското место за дегустација

Време е за НАЈВКУСНИТЕ денови во КАПИТОЛ МОЛ.

15 и 16ти септември, ем нема готвење дома, ем има јадење во Капитол мол.

Твој мол, твое место!

**Голема Благодарност до учесниците на овие гурмански денови – VitaminkaTop Shop МакедонијаKids Park & 4Bowling & Cooking with Branko