Хуманитарна акција во Капитол Мол

Во соработка со Црвен крст на Скопје, ве покануваме на дводневна акција за помош на семејството на Ангела К. која живее со дијагноза Paralysis cerebralis Triparesis spactica.

Хуманитарци – ракотворци настанот се одржува од 29-30.03 од 10 – 21 часот во нашиот трговски центар.

Вклучете се да помогнеме заедно.