Hybrid Fest 2019 – ДЕН 3

Постојано се соочуваме со предизвиците на урбаниот начин на живеење. Низ годините загадувањето и глобалното затоплување станаа проблем за сите, како во целиот свет, така и кај нас. Големите компании и умови со децении работат на истражување, методи и решенија кои ќе ни помогнат да ги надминеме. Според ЕКО ТРЕНДОВИТЕ кои ни доаѓаат, иднината на мобилноста е во електричните и хибридни возила. За нашите посетители и сите заинтересирани Капитол мол го организираше првиот Hybrid Fest 2019 заедно со ProCredit Bank MacedoniaHamachi, MS Makedonija & TOYOTA Auto Center – Macedonia 🛵🚘🛴🚲


Ви Благодариме на сите за вашето присуство и се надеваме дека барем малце ја разбудивме ЕКО СВЕСТА на сите нас.
За подобра иднина користете хибридни или електрични возила!
Твој моил, твое место
Капитол мол 😍


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4339