Hybrid Fest 2019

Дали сте спремни за ПРВИОТ HYBRID FEST во Capitol Mall & Residence ?

Од 25ти до 27ми јуни, платото на Капитол мол
ќе ги собере најинтересните хибридни и електрични возила, тротинети и скутери од различни брендови како TOYOTA , MS Makedonija & Hamachi

Дел од овој настан ќе земат и Прокредит Банка со нивниот возен парк.

Кој е за ТЕСТ возење?

Ве чекаме во КАПИТОЛ МОЛ

Твој мол, твое место