Иднината на хибридните возила – Hybrid Fest 2019 Капитол мол

Hybrid Fest 2019 втор ден 🆙
Одлична посетеност, дружба и забава и на вториот ден од Хибрид Фест 2019 на платото пред Капитол мол.
TOYOTA Auto Center – Macedonia, MS Makedonija, Hamachi & ProCredit Bank Macedonia овогодинешни изложувачи на првиот Хибрид Фест во организација на Капитол мол.
Дојди, тестирај, вози и уживај во моќта на хибридот и електричните возила 💚🆙
Иднината на движењето и мобилноста е во електричните и хибридни возила. 
✅ Дојди и денес на последниот ден од Hybrid Fest 2019 на платото пред Капитол мол и информирај се за ЕКО превозните средства. 
За почиста, поубава и поздрава животна средина НИЕ ОДЛУЧУВАМЕ!
Вечерва од 18 часот платото пред Капитол мол е местото на иднината.

Твој мол, твое место
#capitolmall ❤️❤️❤️🛵🛴🚲🚘

#hybridfest2019
#toyota
#hamachi
#msenergy
#procreditbankmacedonia