Јас сум во Капитол мол со мојот СУПЕР ХЕРОЈ

❤🌟😃 Одлична забава, дружба, шопинг и многу насмевки и другарувања.

Уживавме во креативните работилници на Просветно Дело, танцовите точки на дечињата од Едукативен Центар Сонце и пеевме во еден глас со СУПЕР ХЕРОИТЕ. 😍

Прекрасен викенд во Капитол мол. ❤

Ви Благодариме што бевте дел од овој настан и што изградивме милион моменти на среќа, насмевки и љубов. 🌷

Капитол мол е вашиот втор дом. ❤,

Голема благодарност за поддршката на Kids Park & 4Bowling и PizzaHotCapitol.

Со љубов, #365денаљубов 😍