Кај нас љубовта трае 366 дена!

Кога љубовта трае 366 дена, се е поубаво‼️


Во името на целиот тим на Капитол мол, сакаме да ви го честитаме празникот на љубовта ❤️ и виното 🍷 и да ви посакаме 366 дена моменти на љубов, топли прегратки и искрени насмевки.


Заслужуваме да бидеме среќни 366 дена во годината и да ја имаме целата љубов на овој свет.


Подари љубов, подари момент и дојди во Capitol Mall & Residence затоа што ова е местото каде што љубовта е присутна 366 дена! 💓💓💓

_
#366ДенаЉубов #ПодариЉубов #ПодариНасмевка #Прегратки #КапитолМол #МестоНаЉубовта


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4609