КАМПАЊА ЗА ЗАШТИТА ОД ПОЖАРИ НА ДЗС И ЕВН

Дирекцијата за заштита и спасување (ДЗС) со поддршка на ЕВН, почнаa кампања за заштита од пожари на цела територија на земјава преку едуцирање на населението за намалување на заканите од пожари со помош на едукативен прирачник и постери со чекори за заштита во случај на шумски пожари.

Кампања за заштита од пожари

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4609