Капитол мол го организира Хибрид фест од 25. до 27. јуни

Hybrid Fest 2019 прв ден 🆙

Hamachi дел од Hybrid Fest 2019
Toyota дел од Hybrid Fest 2019
MS Energy дел од Hybrid Fest 2019

Голема благодарност до TOYOTA Auto Center – MacedoniaHamachi, MS Makedonija & ProCredit Bank Macedonia за учеството и поддршката на ПРВИОТ Hybrid Fest во Капитол мол. 💚

Прокредит Банка дел од Hybrid Fest 2019
MS Energy дел од Hybrid Fest 2019

Продолжуваме и денес од 18-21 часот на платото пред Капитол мол.

Запознај се со твојата иднина и одбери го твојот другар ✅🛴🚘🚲🛵

#hybridfest2019 #capitolmall #toyota #hamachi #msenergy#procreditbank


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4339