Капитол Мол со тридневна шопинг треска го одбележува Black Friday

Од 24 до 26 ноември пронајди го твојот попуст во продавниците во Капитол мол!

Втора година по ред, не одбележуваме само еден ден во чест на Black Friday, туку ги изненадуваме своите посетители со тридневно шопинг искуство!
Одлични попусти, примамливи промоции и неочекувани изненадувања, за вас подготвија омилените брендови во нашиот трговски центар.

“Веруваме дека ако на посетителите им понудиме 72 часа шопинг забава, ќе добиеме ефект на релаксирана и опуштена атмосфера, без притисоци и избрзани одлуки. Водени од овој факт, заедно и со подршка на партнерите во молот, организираме Црн Викенд, проследен со примамливи попусти или специјално креирани пакет понуди, со што повторно потврдуваме дека во фокусот на нашето работење се секако нашите посетители и нивните потреби ” – изјавија одговорните од маркетинг секторот во Капитол Мол.

Во Капитол мол „Црниот Петок“ е ден за шопинг, забава, дружење со најблиските, но и концепт, благодарение на кој, сите можат да ги купат подароците за претстојните новогодишни и божиќни празници по прифатливи цени и тоа во текот на 3 дена: од 24 до 26 ноември 2017.

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ 🙂