КАЖИ МИ СО РАЦЕТЕ КОЛКУ МЕ САКАШ!

💓365 дена љубов, 365 нијанси на бои кои ќе и покажат на секоја ЖЕНА🌹 колку е сакана! 💓

💓CAPITOL MALL 💓 по повод празникот на жената 8 МАРТ🌹, подготви специјална креативна програма за нашите најмали и најмили дечиња кои треба да им покажат на нивните МАЈКИ, БАБИ, ТЕТКИ, УЧИТЕЛКИ колку ги сакаат со нивните рачиња.

На 7-ми Март од 18 часот повелете во Вашиот мол – Capitol Mall (на првиот кат) и бидете дел од приказните за љубовта и милион желби за насмеани лица на секоја ЖЕНА. 🌼

Capitol Mall🌼 (во период од 7-ми до 10-ти Март) подготви и специјални изненадувања за припадничките на понежниот пол, а тимот на Kids Park 💕 ќе ги израдува најмалите и најмилите со креативни работилници, многу насмевки и љубов.

Да, ние знаеме за ЉУБОВ! 💐💓

Ве очекуваме на креативно и забавно патување од 7-ми Март во Капитол Мол. 🌼

Секоја ЖЕНА 💐 заслужува да и се покаже колку рацете на нејзините деца, внуци, ученици ја сакаат!

Ваш мол,

Капитол Мол 💕