Кажи ми со танц-Vol. 2

Овој викенд (28.09) со почеток од 17 часот, на првиот кат во Капитол мол, членовите на студијата „Брејк а лег“, „Аква денс клуб“,„Едукативен Центар Сонце“ и „Еат д беат“ ќе си ги одмерат силите во танцување, што ќе можат да го проследат сите посетителите на „Капитол мол“.

Исто така секој што ќе дојде ќе може да се запознае и со активностите на едукативниот центар „Сонце“.

Во текот на овој ден, учесниците ќе им ги претстават своите програми и можности на заинтересираните, за тие да се впуштат во откривање нов начин на разговор, преку движења и музика.

Голема благодарност до учесниците на овој втор по ред „Кажи ми со танц“

Ве очекува лудо и незаборавно танцово дружење во овие два часа.

Дали сте спремни?


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4757