Кажи ми во Охридски Бисер Фамилија Ристески што е ЉУБОВ?

По повод денот на вљубените Охридски Бисер – Фамилија Ристески со одличен ПОПУСТ

*Бисерен накит -35%

*Сребрен накит со бисер -35%

*За втор купен артикл -40% 

Кажи ми што е ЉУБОВ во #CAPITOLMALL