#КАЖИМИ за здравје во мојот мол #CAPITOLMALL

#CAPITOL НА НАЈЈАКО! ❤️

Anni Farm аптеките, Февруари го прогласуваат за месец на Алкалоид.

✔️ Дојди во #CAPITOLMALL, направете сметка од 500 денари од палетата на производи Алкалоид, следува ГРАТИС лента АЦЕРОЛА со јачина по ваш избор!

#КАЖИМИ за здравје во мојот мол #CAPITOLMALL 😀

#shopping #love #happiness #healthy