Кидс Парк за 8-ми Март

Креативна и едукативна работилница на тема “Кажи ми со рацете колку ме сакаш” во вашиот Kids Park & 4Bowling во Capitol Mall & Residence

На 8-ми Март 2019, со почеток од 18 часот во Кидс Парк во Капитол, ве очекуваме на одлична дружба и забава.
Да им покажеме на нашите МАЈКИ, БАБИ, ТЕТКИ, УЧИТЕЛКИ колку ги сакаме преку креативни цртежи, честитки, насмевки и многу прегратки.

Очекувајте уште многу изненадувања од тимот на Кидс Парк не само за најмалите туку и за нивните родители, баби, тетки и учителки.

Влез: СЛОБОДЕН (од 18-20 часот)

Нека е честит празникот на жената