Крводарителска акција во Капитол мол

Денес, од 18 до 21 часот на првиот кат во Капитол мол ќе се одржи акција за дарување на крв. 💉❤️
Изразете ја вашата хуманост и солидарност преку дарување на крв!
Вашата крв, спасува живот!
Придружете ни се, да даруваме крв денес, зошто утре може и нам ќе ни треба! – Црвен крст на Република Северна Македонија ❤️