#КупувајБезбедно SUMMER SALE во Капитол Мол

#SummerSalе продолжуваат во Capitol Mall & Residence
#КупувајБезбедно, придржувајте се до мерките за заштита од Ковид-19 и искористете ги попустите. 🛒🥰
Твој мол, твое место!🌷
#КапитолМол