LISCA има нешто да ви соопшти! 💝

Почувствувај ја љубовта на нежното, женственоста и посебноста. 💟
………………………………………………….
Секое парче на Lisca од колекцијата ЕСЕН/ЗИМА (долна облека и блузи) е создадено за ВАС, a сега со 30% попуст + дополнителни 20% до распродажба на залихите. 🕠
…………………………………………………..
⚠️ Попустот се пресметува на каса!
✅Повеќе детали на приземје во LISCA во Capitol Mall & Residence!

#shopping#love#happiness#mall#sale#autumn#winter