ЉУБОВ ВО B-WATCH НА НАЈЈАКО! 💝

Овој Валентајн подарете нешто посебно!

Со секој купен часовник ви подаруваме ваучер во износ од 40% од вредноста на часовникот. 

Повеќе детали за акцијата дознајте тука:http://bit.ly/ValentineAkcija2019