Меѓународен ден на семејството

Капитол мол и СОС Детско село Македонија во соработка со Просветно дело и Kids Park & 4Bowling на 15ти мај oд 18 часот пред платото на Капитол мол, организираат настан по повод Меѓународниот ден на семејството 15ти мај.
Дојдете да се дружиме низ интересни семејни игри, креативна работилница “Го сакам моето семејсто”, Face painting и музичка програма.
Нека биде месец на нови насмевки и многу љубов.
Дојди, забавувај се и ДОНИРАЈ ЗА НОВИ НАСМЕВКИ.
Да го направиме Капитол мол едно убаво МЕСТО СО СРЦЕ
и да ги стоплиме срцата на оние на кои што им е најпотребно.

Со љубов, #capitolmall & #sosdetskoselo

За сите дополнителни информации по повод пријавување за учество во семејните игри и за вашите донациите, ќе бидете дополнително информирани.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4552