Месец посветен на здравјето на кожата во Anni Farm

Аптеката на Аннифарм во нашиот трговски центар го посветува месец ноември на здравјето на кожата.

Цел месец ќе бидат достапни дерматолошки и стручни совети за тоа како може да се негува кожата и истата да се подготви за зима.

Покрај дерматолошките совети, ќе се делат и ПОДАРОЦИ…

Настанот е еден од ретките каде може да се добие мислење и грижа на кожата и има за цел да ги поттикне сите кои ќе ги посетат да одвојат време за себе, за сопствена нега и подобро здравје.