Нашата новогодишна бајка

Новогодишната бајка може да започне

26.12.2019

Детска, интерактивна музичко-драмска претстава со новогодишна тематика
Новогодишната претстава “Торбата на Дедо Мраз”
18.30-19.30 часот

27.12.2019

Новогодишно караоке со помошниците на Дедо Мраз
19.00 – 20.00 часот

28.12.2019
Пееме со Детски фестивал Поточиња и Ви посакуваме Среќна Нова Година
14.00-15.00 часот

Среќна Нова Година – Капитол мол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4757