НАСМЕВНИ СЕ ВО TILLA!

😍 Насмевни се во Tilla stylish kids wear во Capitol Mall & Residence

🌼 Новата пролетна колекција ќе им ги згрее срцата на вашите најмили и ќе го исполни денот со убави приказни и љубов.

💝 Да, во #CAPITOLMALL 365 дена ЉУБОВ.