Неодоливо слатки, тренди и кул сетови за новороденчиња од Tilla

Доколку сте во потрага по совршениот подарок за новороденче, а притоа барате нешто што е квалитетно, практично и секако модерно, имаме идеја за вас 🙂

Неодоливо слатки, тренди, кул и супер удобни се сетовите за новороденчиња од Tilla.
Составени од 5 или 10 дела, овие комплети го имаат сето она што им е потребно на новопечените мајки 🙂