Нова бајка во #TILLA

Во Capitol Mall & Residence на ВТОРИОТ КАТ се раскажува нова бајка во #TILLA.  ❤
………………………………………………………………..
#tillakids во #capitolmallmk е причината да ги насмеете вашите деца денес 🐇💕 
………………………………………………………………………
Раскажете им ја приказната во #CAPITOLMALL за мекиот џемпер од #tilla и убавите фармерки со цветчиња 💕😇

 Мој мол, Капитол мол ❤

#shopping #sale #action #love #happiness #shoppingday #shoppingmall