Пееме со Babilonia Centar во Капитол Мол

Драги наши распеани срца, Ве покануваме во сабота, на 16.12.2017 во нашиот трговски центар, да ги слушнете нашите Бабилонковци.

Заедно со Babilonia Center пееме на англиски, германски и француски јазик.

Ве очекуваме со песна да поминеме едно супер саботно попладне 🙂