POP UP OUTLET STORE во Капитол мол

Дали сте спремни за ЛУД И ЗАБАВЕН SHOPPING? 🛒🛍
На призејме во Capitol Mall & Residence од денес почнува со работа POP UP OUTLET STORE ‼️🛒
Најпознатите светски и европски брендови на едно место 😍
Направи добар #shopping и уживај во летото со #popupoutletstore во Капитол мол 💼👞👡👕🧳🕶


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4552