ПРАЗНЕЊЕ НА ЗАЛИХИ во POP-UP OUTLET STORE

Презнење на залихи во Pop UP OUTLET STORE во Капитол мол заклучно со 10ти јануари 2020. Не пропуштајте ја шансата да се подновите со уникатно парче облека од познати светски брендови.

Уживајте во shopping-от во Капитол мол.

Твој мол, твое место

Капитол мол!